9 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes së parë Kosovë-Serbi

Të martën e 19 prillit janë bërë nëntë vjet  qëkur është nënshkruar marrëveshja e parë në mes të shtetit të Kosovës dhe Serbisë. Në vitin 2013, Hashim Thaçi, atëherë kryeministër i Kosovës dhe ai i Serbisë, Ivica Daçiq, kishin nënshkruar një marrëveshje 15 pikëshe në kuadër të normalizimit të marrëdhënieve në mes të të dyja … Vazhdoni me leximin e 9 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes së parë Kosovë-Serbi