AGK-ja i bën thirrje FFK-së të organizojë Kuvend të hapur për mediat dhe transparent 

AGK-ja i bën thirrje FFK-së të organizojë Kuvend të hapur për mediat dhe transparent. Në një njoftim AGK-ja tha se pak orë para mbajtjes së Kuvendit të Jashtëzakonshëm të FFK-së, gazetarët dhe mediat në Kosovë nuk e kanë asnjë informacion për vendin dhe orën e kësaj ngjarjeje

Federata e Futbollit të Kosovës

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) ka bërë thirrje Federatës së Futbollit të Kosovës që të organizojë Kuvend të hapur për mediat dhe transparent.

Në një njoftim AGK-ja tha se pak orë para mbajtjes së Kuvendit të Jashtëzakonshëm të FFK-së, gazetarët dhe mediat në Kosovë nuk e kanë asnjë informacion për vendin dhe orën e kësaj ngjarjeje.

FFK-ja do të mbajë Kuvendin gjatë ditës së premte të 27 janarit.

Kështu, AGK-ja AGK-ja, i bën thirrje Federatës së Futbollit të Kosovës që të organizojë Kuvend të hapur dhe transparent, në mënyrë që opinioni të jetë i informuar për vendimet e rëndësishme që do të merren në këtë Kuvend.

“Kjo bëhet akoma më e rëndësishme në kohën kur shtëpia më e madhe e futbollit në vend nuk e ka përfunduar ende procesin e licencimit. Në cilëndo rrethanë, FFK-ja, duhet të krijojë kushtet e nevojshme për raportimin profesional të medieve”thuhet në njoftimin e tyre.

Shija e redaktorit

“Komplot-i” nis të hënën në Televizionin Dukagjini

Rrëfimet për të djeshmen dhe të ardhmen, në formën e të vërtetave dhe gënjeshtrave, e mbështjellin shpesh njëra-tjetrën në botën në të cilën jetojmë. Pas...

“Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët...

Ish-Shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka thënë se do të donte të merrte pjesë në marshin e së dielës...

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së për mbështetje me zjarr indirekt

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka certifikuar pjesëtarët për mbështetje me zjarr indirekt, të premten e 31 marsit. “Me qëllim të përgatitjes profesionale të...

Të fundit nga rubrika