AGK-ja: Kosova i mirëpret katër gazetarët afganë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK,  ka njoftuar se Kryetari i Bordit të AGK-së, Xhemajl Rexha dhe Drejtorja Ekzekutive e AGK-së, Getoarbë Mulliqi Bojaj, së bashku me  Zyrtaren Ligjore të ECPMF-së, Flutura Kusari, përfaqësuesi i MPB-së, Kushtrim Nreci dhe zyrtarë të Policisë së Kosovës, i kanë pritur gazetarët afganë në Kosovë. Sipas AGK-së, gazetarët … Vazhdoni me leximin e AGK-ja: Kosova i mirëpret katër gazetarët afganë