Aksioni në veri – Mbyllen gjashtë njësi ilegale të “Bankës Postare Kursimore”

Policia e Kosovës, këtë të hënë e ka filluar një aksion në veri të vendit. Si rezultat i këtij aksioni i cili është duke u zhvilluar ende, janë mbyllur gjashtë njësi të “Bankës Postare Kursimore”, në veri. “Policia e Kosovës, pas raportimeve të institucioneve monitoruese financiare, si Njësia e Inteligjencës Financiare dhe Banka Qendrore e … Vazhdoni me leximin e Aksioni në veri – Mbyllen gjashtë njësi ilegale të “Bankës Postare Kursimore”