Anulohet konkursi për kryeshef të “Trepçës”

Ndërmarrja metalurgjike "Trepça" ka njoftuar zyrtarisht se konkursi për pozitën e kryeshefit ekzekutiv të kësaj ndërmarrjeje është anuluar

Ndërmarrja metalurgjike, “Trepça”, ka bërë të ditur se është anuluar konkursi për kryeshef ekzekutiv të kësaj ndërmarrjeje.

Në vendim që posedon Dukagjini thuhet se konkursi është anuluar, për shkak se nuk ka pasur një proces konkurrues dhe nuk është plotësuar kriteri që së paku 4 kandidatë t’i plotësojnë kushtet dhe kriteret për pozitën përkatëse.

“Për shkak se nuk ka pasur një proces konkurrues, dhe nuk është plotësuar kriteri që së paku 4 kandidatë të i plotësojnë kushtet dhe kriteret për pozitën përkatëse dhe kjo çështje është paraparë me Kodin e Etikës dhe Qeverisë Korporative për Ndërmarrje Publike”, thuhet në vendim që posedon Dukagjini.

Trepça”, më 13 nëntor të këtij viti kishte shpallur konkurs për kryeshef ekzekutiv pas shkarkimit të Enis Abdurrahmanit, më 27 shtator të këtij viti.

Abdurrahmani përreth dy vjet ishte ushtrues detyre në këtë pozitë.

Shija e redaktorit

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

FFK prezanton nesër përzgjedhësin e ri të Kosovës

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se nesër (e shtunë) do të bëhet prezantimi i përzgjedhësit...

Të fundit nga rubrika