Aplikimi i Kosovës në selinë e Këshillit të Evropës

Agresioni rus në Ukrainë ka prodhuar një dridhje të fortë të rendit botëror, duke i shtyrë kështu shtetet që t’i rimendojnë pozicionet e tyre. Kosova, si një shtet i ri dhe i vogël, e ka jetike pjesëmarrjen në organizata shumëpalëshe, në mënyrë që të arrijë stabilitet politik në marrëdhëniet ndërkombëtare. Gjatë vitit 2022, Kosova filloi … Continue reading Aplikimi i Kosovës në selinë e Këshillit të Evropës