BIK-u tubon mbi 100 mijë euro për të prekurit nga vërshimet në Mitrovicë e Skenderaj

Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) ka bërë të ditur se janë mbledhur 123,161.38 euro për dëmet e shkaktuara nga vërshimet në Mitrovicë dhe Skenderaj

Vërshimet në Skënderaj

Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) ka njoftuar se janë mbledhur mbi 100 mijë euro në aksionin e tyre për t’u dalë në ndihmë të prekurve nga vërshimet në Mitrovicë dhe Skenderaj.

“Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton opinionin e gjerë, se në aksionin për grumbullimin e mjeteve financiare për të prekurit nga vërshimet në Mitrovicë dhe Skenderaj, i organizuar nga kjo Kryesi, më 27 janar 2023, janë tubuar 123,161.38 euro”, thuhet në njoftim.

Komunat e prekura nga vërshimet e fundit në Kosovë kanë bërë të ditur se dëmet kapin vlerën e dhjetëra miliona eurove.

Shija e redaktorit

“Komplot-i” nis të hënën në Televizionin Dukagjini

Rrëfimet për të djeshmen dhe të ardhmen, në formën e të vërtetave dhe gënjeshtrave, e mbështjellin shpesh njëra-tjetrën në botën në të cilën jetojmë. Pas...

“Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët...

Ish-Shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka thënë se do të donte të merrte pjesë në marshin e së dielës...

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së për mbështetje me zjarr indirekt

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka certifikuar pjesëtarët për mbështetje me zjarr indirekt, të premten e 31 marsit. “Me qëllim të përgatitjes profesionale të...

Të fundit nga rubrika