ChatGPT jashtë funksionit

ChatGPT

ChatGPT duket se ka pushuar së punuari, me përdoruesit në mbarë botën që ankohen për probleme me OpenAI.

Monitoruesi i faqes në internet Down Detector regjistroi qindra raporte nga përdoruesit e ChatGPT, të cilët u ankuan se OpenAI nuk funksiononte dhe chatbot nuk po funksiononte.

Faqja e statusit në faqen e internetit të OpenAI-t thoshte “ndërprerje në chat.openai.com”, duke vënë në dukje disa incidente të tjera në ditët e fundit.

Të fundit nga rubrika