Doarsa Kica – Xhelili aderon në LDK

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Doarsa Kica – Xhelili, do të aderojë të mërkurën e shtatë shtatorit nga Lista Guxo në LDK

Doarsa-Xhelili-Kica

Ish-deputetja e Listës Guxo, Doarsa Kica– Xhelili, të mërkurën në orën 14:00 do të bëhet zyrtarisht anëtare e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK).

RTV Dukagjini ka mësuar nga burimet e saj brenda LDK-së, se aderimi i saj në LDK do të bëhet në prani të Këshillit të Forumit të Gruas të LDK-së.

Kica – Xhelili pritet t’i bashkohet grupit parlamentar të LDK-së në Kuvendin e Kosovës.

Ndërsa, Doarsa Kica-Xhelili për herën e parë është bërë deputete në vitin 2021 në zgjedhjet e 14 shkurtit, ku kishte qenë pjesë e listës së përbashkët në mes të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Listës Guxo.

Kica-Xhelili ka lindur më 25 shtator të vitit 1990 në kryeqytetin e Kosovës, ndërsa me prejardhje është nga Veleshta, afër Strugës.

Ajo është juriste, e diplomuar në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Juridik në nivelin bachelor. Kica – Xhelili gjithashtu ka studiuar në Universitetin Loyola, në Chicago të Shteteve të Bashkuara të Amerikës nëpërmjet një burse, kurse studimet i ka përfunduar në vitin 2014, kur edhe mori titullin Magjistre e Sundimit të Ligjit për Zhvillim.

Shija e redaktorit

“Komplot-i” nis të hënën në Televizionin Dukagjini

Rrëfimet për të djeshmen dhe të ardhmen, në formën e të vërtetave dhe gënjeshtrave, e mbështjellin shpesh njëra-tjetrën në botën në të cilën jetojmë. Pas...

“Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët...

Ish-Shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka thënë se do të donte të merrte pjesë në marshin e së dielës...

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së për mbështetje me zjarr indirekt

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka certifikuar pjesëtarët për mbështetje me zjarr indirekt, të premten e 31 marsit. “Me qëllim të përgatitjes profesionale të...

Të fundit nga rubrika