Elshani: Situata në veri është e qetë, policia do të veprojë në bazë të situatës

Zyrtari i Policisë së Kosovës nga drejtoria në Mitrovicë të Veriut, Veton Elshani

Zyrtari i Policisë së Kosovës nga drejtoria në Mitrovicë të Veriut, Veton Elshani, ka thënë se situata në pjesën veriore të vendit për momentin është e qetë.

Elashni ka thënë se policia do të veprojë në abzë të situatës që do t ëkrijohet, duke theksuar se të gjtiha rrugët janë të kaluashmë në very të vendit dhe policia.

“Në bazë të obligimeve tona ligjore ne kemi asistuar në hryjen e krytarëve në zyrat e tyre kemi pasur disa incidente të vogla… kryetarët kanë hyrë në objektet komunmale dhe janë në to. Nuk mund të them sakt për lëdnimët dhe dëmtimet me vonë ato përcaktohen, situata ka qenë paksa e tensionaur por tash situata tashmë është e qetë dhe momentalisht jemi duke kontrollaur edhe në të adhmën do të vazhdojmë kështu, ashtu siç do të jetë situata ashtu edhe do të veprojmë edhe ne. Të gjithash rrugët janë të kalueshme, sidoçoftë policia është e kujdesshme dhe ne do të marrim të gjtha amsat nëse ka nevojë”, ka thënë Elashni në një pronuncim për RTV Dukagjinin.

Shija e redaktorit

Dita e Presidentit, Osmani me familjen e saj e shënon...

24 maji është Dita e Presidentit. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se kjo ditë është vendosur nga presidenti historik, Ibrahim Rugova. Osmani ka thënë...

“Në burgun e Dubravës kemi fjetur në qiell të hapur...

Ndonëse këmba e ushtarëve të NATO-s ende nuk kishte shkelur në Kosovë, vëzhguesit e tyre nga ajri e toka po mblidhnin informacione për terrorin...

“Dukagjini” dhe “Pearson Education” rrisin standardet në arsim, organizojnë trajnim...

Shtëpia botuese “Dukagjini”, në bashkëpunim me “Pearson Education”, organizojnë trajnimin njëditor të titulluar “Breathing New Life Into Our Lessons” për mësimdhënësit/et e gjuhës angleze....

Të fundit nga rubrika