Erden Atiq nis punën si kryetar i Mitrovicës së Veriut

Erden Atiq ka filluar punën si kryetar i komunës së Mitrovicës së Veriut. Ai ka nisur me emërimin e drejtorëve të rinj dhe ka planifikuar të vizitojë punëtorët e administratës së komunës. Ai gjithashtu ka përmendur çështjen e Urës së Ibrit, që aktualisht është në dorën e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal

Erden Atiq, kryetar i Mitrovices se Veriut

Erden Atiq e ka nisur punën si kryetar i komunës së Mitrovicës së Veriut.

Ai tha se tashmë ka filluar edhe më emërimin e drejtorëve të rinj, teksa shoti se do t’i vizitojë edhe punëtorët e administratës së komunës.

“Këto ditë kemi shumë punë për të bërë. Kam nisur me emërimin e drejtorëve dhe sot gjatë ditës do t’i vizitoj edhe punëtorët e administratës. Përveç mediave, sot pres edhe shumë mysafirë të tjerë”, ka thënë ai.

Atiq përmendi edhe çështjen e Urës së Ibrit, për të cilën, tha se tashmë është në dorën e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal.

“Për Urën e Ibrit tashmë kemi një vendim të asamblesë komunale dhe tani është në dorën e MAPL-së”, ka thënë ai.

Shija e redaktorit

Atiq nis procedurat për anëtarësimin e Mitrovicës së Veriut në...

Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq, i ka nisur procedurat për anëtarësimin në Asociaiconin e Komunave të Kosovës (AKK). Atiq ka kërkuar...

Apeli në Hagë rrit dënimet për dy bashkëpunëtorë të Millosheviqit

Gjyqtarët e apelit të OKB-së rritën ndjeshëm dënimet e dy bashkëpunëtorëve të ish-presidentit të Serbisë, Sllobodan Millosheviq, duke i konsideruar ata përgjegjës për përfshirje...

Raportimi nga veriu, gazetarët tregojnë eksperiencat e tyre në “Radar”

Raportimi nga e premtja në komunat në veri të vendit ishte një tjetër sfidë për gazetarët në Kosovës. Në mesin e provokimeve, të sharave,...

Të fundit nga rubrika