Escobar: Ka shqetësime që Kosova mund të mos ketë votat për KiE-në

I dërguari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, tha se disa shtete anëtare të Këshillit të Evropës kanë kërkuar që Kosova të themelojë Asociacionin e komunave me shumicë serbe. Gjatë një bisede me gazetarë, Escobar tha se çështja e Asociacionit dhe e disa çështjeve që kanë të bëjnë me minoritetin … Vazhdoni me leximin e Escobar: Ka shqetësime që Kosova mund të mos ketë votat për KiE-në