Festivali “Sunny Hill” do të mbahet në parkun e Gërmisë, numri i pjesëmarrësve do të jetë i kufizuar

Përfundimisht festivali i muzikës “Sunny Hill”, do të mbahet në Kosovë.  Tashmë është caktuar edhe lokacioni për edicionin e sivjetmë, dhe ai do të jetë parku i Gërmisë. Në një deklaratë të përbashkët mes Sunny Hill Festival, Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Kulturës, thuhet se për shkak të hapësirës së kufizuar në parkun e … Vazhdoni me leximin e Festivali “Sunny Hill” do të mbahet në parkun e Gërmisë, numri i pjesëmarrësve do të jetë i kufizuar