Gjetjet e Prokurorisë lidhur me rastin e vdekjes së Marigona Osmanit

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, të martën e 28 qershorit ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve Dardan Krivaça dhe Arbër Sejdiu, të cilët gjenden në paraburgim nga muaji gusht 2021, lidhur me rastin e vrasjes së Marigona Osmanit. RTV Dukagjini ka siguruar aktakuzën e plotë të Gjykatës Themelore … Vazhdoni me leximin e Gjetjet e Prokurorisë lidhur me rastin e vdekjes së Marigona Osmanit