“Gjingjiq s’ishte dashamirës i Kosovës, s’bashkëpunoi me Millosheviqin”

“Kosova të jetë e ngjashme si në Bosnjë e Hercegovinë, ku edhe bashkësia shqiptare edhe ajo serbe do të kishin statuset e veta proporcionale dhe të përpiqen që bashkërisht ta definojnë rregullin në Kosovë”. “Këtë sistem ne në Serbi do ta pranonim si një status asimetrik, që do të ishte më shumë se Krahinë e … Vazhdoni me leximin e “Gjingjiq s’ishte dashamirës i Kosovës, s’bashkëpunoi me Millosheviqin”