Hoxha: Asociacioni nuk është themeluar për shkak të dështimit të BE-së

“Asociacioni nuk është themeluar asnjëherë, sepse ka dështuar BE-ja, marrëveshja e vitit 2013 e nënshkruar nga Thaçi dhe 2015 nga Mustafa, ka pasur po ashtu një ombrelle të BE-së, e cila e nxite dialogun në mënyre që duke i kushtëzua palët me proces integrues, ne vitin 2015, 2016, BE-ja ka thënë nuk me me jua pa pjesë të BE-së dhe pastaj ka ra krejt procesi. BE-ja ka hequr dorë nga projekti i vet në vitin 2015, 2015 ndaj Ballkanit Perëndimor”, ka thënë Hoxha.

Analisti, Ylli Hoxha,

Analisti, Ylli Hoxha, ka thënë se mos zbatimi i Asociacionit të komunave me shumicë serbe ka ndodhë si shkak i dështimit të Bashkimit Evropian.

Sipas Hoxhës, BE-ja në vitet 2015 dhe 2016 nuk ka pas dëshirë që shtetet e Ballkanit Perëndimore t’i shohë në BE.

“Asociacioni nuk është themeluar asnjëherë, sepse ka dështuar BE-ja, marrëveshja e vitit 2013 e nënshkruar nga Thaçi dhe 2015 nga Mustafa, ka pasur po ashtu një ombrelle të BE-së, e cila e nxite dialogun në mënyre që duke i kushtëzua palët me proces integrues, ne vitin 2015, 2016, BE-ja ka thënë nuk me me jua pa pjesë të BE-së dhe pastaj ka ra krejt procesi. BE-ja ka hequr dorë nga projekti i vet në vitin 2015, 2015 ndaj Ballkanit Perëndimor”, ka thënë Hoxha.

Shija e redaktorit

Dita e Presidentit, Osmani me familjen e saj e shënon...

24 maji është Dita e Presidentit. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se kjo ditë është vendosur nga presidenti historik, Ibrahim Rugova. Osmani ka thënë...

“Në burgun e Dubravës kemi fjetur në qiell të hapur...

Ndonëse këmba e ushtarëve të NATO-s ende nuk kishte shkelur në Kosovë, vëzhguesit e tyre nga ajri e toka po mblidhnin informacione për terrorin...

“Dukagjini” dhe “Pearson Education” rrisin standardet në arsim, organizojnë trajnim...

Shtëpia botuese “Dukagjini”, në bashkëpunim me “Pearson Education”, organizojnë trajnimin njëditor të titulluar “Breathing New Life Into Our Lessons” për mësimdhënësit/et e gjuhës angleze....

Të fundit nga rubrika