IKSHPK-ja u bën thirrje qytetarëve për t’u vaksinuar kundër COVID-19

IKSHPK-ja u ka bërë thirrje qytetarëve që ta marrin vaksinën kundër COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës u ka bërë thirrje qytetarëve që ta marrin vaksinën kundër COVID-19.

Sipas IKSHPK-së, kjo vaksinë parandalon hospitalizimin nga kjo sëmundje.

Shija e redaktorit

“Komplot-i” nis të hënën në Televizionin Dukagjini

Rrëfimet për të djeshmen dhe të ardhmen, në formën e të vërtetave dhe gënjeshtrave, e mbështjellin shpesh njëra-tjetrën në botën në të cilën jetojmë. Pas...

“Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët...

Ish-Shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka thënë se do të donte të merrte pjesë në marshin e së dielës...

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së për mbështetje me zjarr indirekt

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka certifikuar pjesëtarët për mbështetje me zjarr indirekt, të premten e 31 marsit. “Me qëllim të përgatitjes profesionale të...

Të fundit nga rubrika