“Na janë grumbulluar dy eurot”, qytetarët ankohen se askush s’po i pranon ato

Në një situatë të vështirë ekonomike, qytetarët e Kosovës po ballafaqohen me një çështje të re që...

Kjo Industria e drurit është në zhvillim të vazhdueshëm edhe në tregun e jashtëm

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka marrë pjesë në Konventën e gjashtë të Industrisë së Drurit. Duke e...

Bëhet thirrje për blerje të prodhimeve vendore në “Javët e Biznesit Kosovar 2023”

Përmes ngjarjes së sotme të organizuar nga Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB), mbështetur nga MINT-i, përkatësisht nga...

BQK: Dërgesat e mërgatës deri në muajin tetor arrijnë në 1.2 miliardë euro

Një miliard e 200 milionë euro është vlera e dërgesave nga mërgata nga muaji janar deri në...

Maca e zezë sjell super çmime ne Petrol Company

Në një botë ku besëtytnitë shpesh hedhin hije mbi jetën tonë të përditshme, Petrol Company po rishkruan...

Krasniqi: Janë rritur normat e interest të kredive në 6.3 për qind në vitin 2022

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi, përmes një videoje ka thënë se normat e...

Murati: Për vitin 2024, komunat do të kenë mbështetje rekord me buxhet

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka njoftuar se për vitin 2024, komunat do të kenë mbështetje rekord...

Hapet thirrja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje për ndërmarrjet mikro të vogla dhe të mesme

Ministria e Ekonomisë sot ka shpallur thirrjen publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje në mbështetje...

Murati: Secila familje përfituese e asistencës sociale këtë muaj do të ketë mbështetje shtesë

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar se secila familje që është përfituese e asistencës sociale, këtë...