KGJK i drejtohet me letër qeverisë për mungesën e klimatizimit në Pallatin e Drejtësisë

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) i ka drejtuar një letër të hapur udhëheqësve të institucioneve të Kosovës më anë të secilës paralajmëron ndërprerjen e punës për shkak të temperaturave të larta dhe mungesës së klimatizimit në Pallatin e Drejtësisë. Në letrën drejtuar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, zëvendëskryeministrit, Besnik Bislimi, ministrit të Ministrisë së Punëve … Vazhdoni me leximin e KGJK i drejtohet me letër qeverisë për mungesën e klimatizimit në Pallatin e Drejtësisë