Klinika e Gjinekologjisë pa klima, lehonat i marrin flladitëset nga shtëpitë

Lehonat në Klinikën e Gjinekologjisë, janë duke marrë pajisje nga shtëpitë e tyre për të zbutur të nxehtin që është në këtë klinikë. Ato kanë thënë se temperaturat e larta që janë aty në mungesë të klimës, janë bërë problematike për to. As Drejtori i Gjinekologjisë, e as nga ShSKUK për problemin në fjalë nuk janë përgjigjur

Temperaturat e larta që po mbizotërojnë tash e disa javë, janë shndërruar në problem serioz edhe për pacientët në Klinikën e Gjinekologjisë.

Për t’i bërë ballë gjendjes së krijuar, shumica janë duke sjellë produkte të ndryshme nga shtëpitë e tyre.

“Ato që po presin të kryejnë procesin e  lindjes po ballafaqohen edhe më të nxehtit brenda objektit pasi që I njëjti nuk ka klim gjatë kësaj periudhe”.

Ndonëse hezitojnë të flasin para kamere për problemin më të cilen po ballafaqohen, mbrapa saj  lehonat që ishinë në repartin e kësaj klinike thonë se të nxehtit është bërë problem, marrë parasysh gjendjen në të cilen ndodhen.

“Klima s’ka nxeht është nga e premtja jomë këtu, në katin e  tret jamë dhe nxeht po është shumë brenda por po duhet me duru”.

Lidhur më këtë problem televizioni ka tentuar të marrë një përgjigje nga Drejtori i Gjinekologjisë, por i njëjti nuk ka qenë i qasshëm, e përgjigje nuk kanë kthyer as nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar (ShSKUK).

Shija e redaktorit

111 vjet që nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë

Sot 111 vjet më parë në Vlorë, përfaqësues të Vilajeteve shqiptare e shpallën pavarësinë e shtetit shqiptar. Kuvendi Kombëtar i Vlorës mbledhjen e tij të...

Presidentja Osmani udhëton për në Tiranë, merr pjesë në Samitin...

Presidentja e Kosovës, me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, ka udhëtuar për në Tiranë ku do të marrë pjesë në Samitin III...

“Revolta shqiptare ndaj osmanëve”, botimi i “The Spectator” më 1880...

Në një artikull të publikuar në revistën britanike, “The Spectator”, më 15 maj 1880, rrëfehet historia e një revolte shqiptare dhe shfaq vështirësinë që...

Të fundit nga rubrika