Kolonë e gjatë te Dheu i Bardhë, deri në 5 orë për të hyrë në Kosovë

Tek pika kufitare e Dheut të Bardhë, kohëzgjatja e pritjes po arrin deri në 5 orë. Ndërkaq, kolona arrin deri në 4 mijë metra

Si jo rrallëherë në sezonën e verës, kolona të gjata karakterizohen në pikat kufitare të Republikës së Kosovës.

Te Dheu i Bardhë, kohëzgjatja e pritjes po arrin deri në 5 orë.

Ndërkaq, kolona arrin deri në 4 mijë metra.

Me një fluks të tillë nuk po karakterizohen edhe pikat e tjera kufitare. Në këto të fundit, pritjet po zgjasin nga 3 deri në 5 minuta.

Shija e redaktorit

111 vjet që nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë

Sot 111 vjet më parë në Vlorë, përfaqësues të Vilajeteve shqiptare e shpallën pavarësinë e shtetit shqiptar. Kuvendi Kombëtar i Vlorës mbledhjen e tij të...

Presidentja Osmani udhëton për në Tiranë, merr pjesë në Samitin...

Presidentja e Kosovës, me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, ka udhëtuar për në Tiranë ku do të marrë pjesë në Samitin III...

“Revolta shqiptare ndaj osmanëve”, botimi i “The Spectator” më 1880...

Në një artikull të publikuar në revistën britanike, “The Spectator”, më 15 maj 1880, rrëfehet historia e një revolte shqiptare dhe shfaq vështirësinë që...

Të fundit nga rubrika