Komisioni për Shëndetësi do ta shqyrtojë Projektligjin për çmimin e produkteve medicinale

Të enjten e 16 marsit, në orën 10:00 në sallën N204, Komisioni Parlamentar për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale mblidhet në Kuvendin e Kosovës, ku do ta shqyrtojë Projektligjin për çmimin e produkteve medicinale.

Më poshtë mund ta lexoni të plotë rendin e ditës që do të miratohet nga Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

RENDI I DITËS

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të datës: 22.02.2023 dhe 27.02.2023
  3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit Nr. 08/L-220 për çmimin e produkteve medicinale;
  4. Të ndryshme.

Vendi: N204

Koha: 10:00

Shija e redaktorit

Radio Dukagjini i’a qet “Pikën”

Radio Dukagjini po vjen me skemë të re programore. “Pikë”, është një ndër emisionet më të reja që do të filloj në kuadër të kësaj...

Më 30 mars në librarinë “Dukagjini” mbahet promovimi i librit...

Më 30 mars, e enjte, në orën 18:00, në librarinë “Dukagjini” do të mbahet promovimi i librit “Pse s'ma ka thënë njeri më parë”, i...

Kosova dhe Izraeli ndajnë pikët; “Dardanët” nisin mbarë kualifikimet për...

Kosova pati një paraqitje solide në ndeshjen e parë të Grupit I në kualifikimet për “Euro 2024”. Në një ndeshje me emocione, Kosova arriti të...

Të fundit nga rubrika