Komuna e Gjilanit ua shkurton orarin punëtorëve që agjërojnë

Kryetari i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka marrë vendim që puntorët që agjerojnë ta fillojnë orarin e punës nga ora 9:00

Punëtorëve agjërues të Komunës së Gjilanit do t’iu shkurtohet orari i punës për një orë.

Një vendim i tillë është marrë nga kryetari i kësaj komune, Alban Hyseni.

“Me këtë vendim në muajin e shenjtë të ramazanit, nga data 24.03.2023 e deri në përfundim të tij me datë 20.04.2023, për të gjithë zyrtarët publikë të administratës komunale (drejtorive komunale) të cilët agjërojnë, orari i punës përcaktohet nga ora 9:00 dhe përfundon në orën 16:00”, thuhet në dokument.

Shija e redaktorit

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

FFK prezanton nesër përzgjedhësin e ri të Kosovës

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se nesër (e shtunë) do të bëhet prezantimi i përzgjedhësit...

Të fundit nga rubrika