Konjufca në takim me delegacionin e Komisionit të Venecias, i njofton për objektivat e legjislativit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, gjatë takimit të tij me përfaqësuesit e Komisionit të Venecias, të cilët i njoftoi për objektivat e legjislativit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, gjatë takimit të tij me përfaqësuesit e Komisionit të Venecias

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, gjatë takimit të tij me përfaqësuesit e Komisionit të Venecias, të njëjtit i ka njoftuar për objektivat e legjislativit të këtij mandati.

Pas pritjes në takim të komisionit të Venecias që ishte në përbërje të Dan Meridor, James Hamilton dhe Michael Janssen, si dhe zëvendësshefin e Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë, Tankut Soykan, Konjufca e ka vlerësuar rolin e këtij komisioni në ofrimin e rekomandimeve në lidhje me çështjet ligjore.

“Kryetari Konjufca i informoi të pranishmit në lidhje me agjendën e legjislativit dhe objektivat që pritet të realizohen gjatë këtij mandati, duke pasur si prioritet për nga rëndësia edhe Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme”, thuhet në njoftimin e zyrës së kuvendit të Kosovës.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, gjatë takimit të tij me përfaqësuesit e Komisionit të Venecias

“Kreu i Kuvendit falënderoi Komisionin e Venecias për bashkëpunimin me Republikën e Kosovës dhe vlerësoi rolin e këtij Komisioni në ofrimin e opinioneve dhe rekomandimeve në lidhje me çështjet ligjore që trajtohen në institucionet e vendit tonë”, vijon njoftimi.

Sipas Konjufcës, Kuvendi si organi më i lartë legjislativ i vendit, ka rol shumë të rëndësishëm në miratimin e kornizës ligjore dhe kontrollin e zbatimit të legjislacionit në fuqi.

Gjatë këtij takimi, Konjufca ishte i shoqëruar nga deputeti Adnan Rrustemi dhe këshilltarët e tij.

Shija e redaktorit

Intervistë | Rrëfimi i gazetarit Martin Çuni që u torturua...

Ishin vitet e regjimit serb në Kosovë, ato që rëndonin shpatullat e çdo shqiptari që vetëm kërkonte të jetonte i lirë në vendin e...

Forbes publikon renditjen e grave më të fuqishme në botë

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, është shpallur gruaja më e fuqishme në botë për të dytin vit radhazi në renditjen vjetore...

Mirush Kabashi – “Ishte i madh, një gjeni dhe yll...

Ikona e artit shqiptar, Mirush Kabashi, ka ndërruar jetë në moshën 75-vjeçare, duke lënë pas një trashëgimi të pasur artistike me mbi 100 role...

Të fundit nga rubrika