KRU “Mitrovica” njofton qytetarët për orarin kur mund të furnizohen me ujë të pijes nga cisternat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Mitrovica" ka njoftuar për orarin kur qytetarët e Mitrovicës mund të furnizohen me ujë të pijes

Qytetarët duke u furnizuar me ujë të pijes

Komuna e Mitrovicës është njëra ndër rajonet më të prekura nga vërshimet e së enjtës së 19 janarit. Këto vërshime kanë bërë që qytetarët e kësaj zone të kenë mungesë të ujit të pijshëm.

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Mitrovica”, të premten e 20 janarit, ka njoftuar për orarin kur qytetarët e Mitrovicës mund të furnizohen me ujë të pijes.

“Cisterna me ujë të pijes do të vendoset tek Shkolla Fillore “Migjeni” në Iliridë duke filluar nga ora 22:00 deri ne ora 23:30″, ka njoftuar KRU “Mitrovica”.

Tutje thuhet se nga ora 23:30, cisterna me ujë të pijes do të vendoset në fshatin Gushafc, dhe aty do të qëndroj derisa të zbrazet komplet.

“Cisterna me ujë të pijes do të vendoset tek Shkolla Fillore “Migjeni” në Iliridë duke filluar nga ora 22:00 deri ne ora 23:30. Ndërsa, nga ora 23:30 Cisterna me ujë të pijes do të vendoset në fshatin Gushafc dhe aty do të qëndroj derisa të zbrazet komplet”, ka njoftuar KRU “Mitrovica”.

Shija e redaktorit

Dita e Presidentit, Osmani me familjen e saj e shënon...

24 maji është Dita e Presidentit. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se kjo ditë është vendosur nga presidenti historik, Ibrahim Rugova. Osmani ka thënë...

“Në burgun e Dubravës kemi fjetur në qiell të hapur...

Ndonëse këmba e ushtarëve të NATO-s ende nuk kishte shkelur në Kosovë, vëzhguesit e tyre nga ajri e toka po mblidhnin informacione për terrorin...

“Dukagjini” dhe “Pearson Education” rrisin standardet në arsim, organizojnë trajnim...

Shtëpia botuese “Dukagjini”, në bashkëpunim me “Pearson Education”, organizojnë trajnimin njëditor të titulluar “Breathing New Life Into Our Lessons” për mësimdhënësit/et e gjuhës angleze....

Të fundit nga rubrika