Kthimi “Personale”: Një sezon i ri i bisedave të thella

Në RTV Dukagjini, sonte rikthehet emisioni "Personale" me Krenare Vokshi. Rrefime nga e kaluara, tregime frymezuese dhe çeshtje aktuale, nga politika, kultura, historia e media. Çdo të shtunë në ora 21:10. Sonte mysafir i ftuar është ish-pjestari i Shërbimit Sekret shqiptar, Bilall Kryeziu

Bëhuni gati për një tjetër sezon bisedash ndriçuese teksa rikthehet “Personale” me Krenare Vokshin në RTV Dukagjini!

Për shtatë vjet, ky program ka qenë një fener diskutimesh që nxitin mendimin dhe tani, ai është rikthyer me përmbajtje edhe më tërheqëse.

Çfarë të presësh:

Intervista tërheqëse: Bashkohuni me Krenare Vokshin teksa ajo gërmon thellë në jetën dhe përvojat e personaliteteve të shquara.

Perspektiva të ndryshme: Eksploroni një gamë të gjerë fushash, nga politika dhe kultura te media dhe historia.

Çështjet aktuale: Prisni diskutime mbi tema urgjente, të ofruara me thellësi dhe autenticitet.

Tregime frymëzuese: Zbuloni triumfet e të mbijetuarve që kanë kapërcyer sfida të jashtëzakonshme.

Mos e humbisni këtë udhëtim zbulimi dhe ndjeshmërie. “Personale” është rikthyer, dhe është gati të frymëzojë dhe ndriçojë edhe një herë!

Të fundit nga rubrika