Kurti: Anëtarësimi i Kosovës në Këshillin e Evropës do të ishte një hap i fuqishëm për të drejtat e njeriut dhe demokracinë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Kosova është vendi më progresiv në Ballkanin Perëndimor për të drejtat e njeriut.

“Kosova, tashmë vendi më progresiv i Ballkanit Perëndimor për të drejtat e njeriut dhe demokracinë, po përpiqet vazhdimisht të zgjerojë angazhimin e saj ndaj këtyre idealeve”, ka shkruar Kurti.

“Anëtarësimi i Kosovës në Këshillin e Evropës do të ishte një hap i qartë dhe i fuqishëm në këtë drejtim”, ka theksuar ai.

Ndërsa, kryeministri i ka falënderuar 30 ambasadorët e shteteve të Këshillit të Evropës për mikpritjen e ngrohtë që i kanë bërë atij.

Shija e redaktorit

Radio Dukagjini i’a qet “Pikën”

Radio Dukagjini po vjen me skemë të re programore. “Pikë”, është një ndër emisionet më të reja që do të filloj në kuadër të kësaj...

Më 30 mars në librarinë “Dukagjini” mbahet promovimi i librit...

Më 30 mars, e enjte, në orën 18:00, në librarinë “Dukagjini” do të mbahet promovimi i librit “Pse s'ma ka thënë njeri më parë”, i...

Kosova dhe Izraeli ndajnë pikët; “Dardanët” nisin mbarë kualifikimet për...

Kosova pati një paraqitje solide në ndeshjen e parë të Grupit I në kualifikimet për “Euro 2024”. Në një ndeshje me emocione, Kosova arriti të...

Të fundit nga rubrika