Kurti: Kosova tani është shtëpia e 4 gazetarëve afganë

Kryeministri Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Kosova është shtëpia e re katër gazetarëve afganë.

Sipas kryeministrit të Kurti, “Kosova tani është shtëpia e 4 gazetarëve afganë”.

“Qeveria jonë do të qëndrojë gjithmonë pranë dhe do të mbështesë ata që kërkojnë lirinë përballë shtypjes”.

Më tej ka thënë se katër gazetarët afganë janë përfitues të programit Gazetarët në Rezidencë.

Shija e redaktorit

“Komplot-i” nis të hënën në Televizionin Dukagjini

Rrëfimet për të djeshmen dhe të ardhmen, në formën e të vërtetave dhe gënjeshtrave, e mbështjellin shpesh njëra-tjetrën në botën në të cilën jetojmë. Pas...

“Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët...

Ish-Shefi i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka thënë se do të donte të merrte pjesë në marshin e së dielës...

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së për mbështetje me zjarr indirekt

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka certifikuar pjesëtarët për mbështetje me zjarr indirekt, të premten e 31 marsit. “Me qëllim të përgatitjes profesionale të...

Të fundit nga rubrika