Kurti: Ndërmjet Zvicrës së Xhakës e Shaqirit dhe Kosovës së Dardanëve, nuk mund të ketë humbës, ka krenari

"Ndërmjet Zvicrës së Xhakës, Shaqirit, Bislimit e Jasharit dhe Kosovës së Dardanëve, nuk mund të ketë humbës sepse ka festë, ka krenari. Besuam deri në fund, siç besojmë ende në kualifikim. Ju lumtë lojtarëve për rezultatin"

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti

Kryeministri, Albin Kurti, ka komentuar ndeshjen në mes të Kosovës dhe Zvicrës, e cila u mbyll me rezultat 2 me 2.

Kurti ka thënë se në këtë ndeshje nuk mund të ketë humbës, por, ka festë e krenari.

“Ndërmjet Zvicrës së Xhakës, Shaqirit, Bislimit e Jasharit dhe Kosovës së Dardanëve, nuk mund të ketë humbës sepse ka festë, ka krenari. Besuam deri në fund, siç besojmë ende në kualifikim. Ju lumtë lojtarëve për rezultatin. Ju faleminderit për emocionet”, ka shkruar Kurit në Facebook.

Të fundit nga rubrika