Latifi: Dorëheqja, vendimi më i vështirë i jetës sime

Dorëheqja e tashmë ish-ministrit të Shëndetësisë, Rifat Latifi, ishte raportuar në media pak ditë më pare ndonëse as Kryeministri Albin Kurti dhe as vetë Latifi nuk kishin dhënë ndonjë deklaratë lidhur me këtë. Të shtunën e 8 tetorit, është vetë Rifat Latifi, ai i cili ka dalë me një letër publike përmes së cilës thotë … Vazhdoni me leximin e Latifi: Dorëheqja, vendimi më i vështirë i jetës sime