LOOP – seria e filmave të shkurtër dokumentarë për energjinë

Sezoni i parë i serialit vjen me temën e energjisë, ndërsa shikuesve do t'u prezentohet një përmbledhje prej pesë episodash, dinamika dhe tematika e të cilëve është e ndërlidhur me njëra-tjetrën

LOOP SMC është një kompani me cilësi në menaxhimin e qëndrueshmërisë dhe komunikimit strategjik dhe multimedial, me ç’rast fokus e ka konceptin e parimeve të qëndrueshmërisë.

“Sustainability” (www.loopsmc.com), e cila në bashkëpunim me PR SOLUTION (www.pr-solutions.com), kompani e njohur e marrëdhënieve me publikun dhe marketingut të integruar, vjen me një seri dokumentarësh të shkurtër te quajtur LOOP.

Këto doku-seri përmbajnë informacione, fakte dhe të dhëna të mbledhura nga hulumtues, ekspertë të energjisë Enfinit (www.enfinit.ch), një kompani nga Gjeneva në Zvicër, e cila ka për fokus investimet në tranzicionin energjetik dhe energjinë e gjelbër.

Ky ekip profesional paraqet një mentalitet krijues dhe kreativ përmes një kompilacioni të sekuencave të përmbledhura me narracion dhe qasje bashkëkohore të krijimit të filmave dokumentarë.

Intensiteti dhe prezantimi vizual i informacionit dhe i të dhënave në këto doku-seri nuk do të lë asnjë shikues indiferent.

Episodi i parë ka përmbajtje me përshkrim të përgjithshëm mbi energjinë dhe ka për qëllim që publiku të njoftohet sa më mirë dhe sa më qartë, se çfarë është energjia, kur është zbuluar ajo, kategoritë dhe faktorët  e energjisë, zbulues e shpikës të energjisë elektrike, potencialin e energjisë elektrike dhe të ardhmën e saj.

Në përgjithësi, do të pasqyrohen shumë të dhëna tjera për energjinë, që shikuesit kanë rastin të shohin në episodin e parë të LOOP doku-serive.

Gjithçka rreth energjisë” të cilën rekomandojmë ta ndjekni në kanalin YouTube të Loopsmc në linkun https://cutt.ly/0FytfWe dhe transmetimin që do të shfaqet në TV Dukagjini në ora 19:00 e premte, 6 maj 2022.

Dokuseria LOOP “Gjithçka rreth energjisë”  mbështetet nga Fondacioni Mileniumit i Kosovës dhe Korporata e Sfidave të Mileniumit përmes DIGDATA, sfida për të dhëna të hapura. www.millenniumkosovo.org

Shija e redaktorit

111 vjet që nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë

Sot 111 vjet më parë në Vlorë, përfaqësues të Vilajeteve shqiptare e shpallën pavarësinë e shtetit shqiptar. Kuvendi Kombëtar i Vlorës mbledhjen e tij të...

Presidentja Osmani udhëton për në Tiranë, merr pjesë në Samitin...

Presidentja e Kosovës, me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, ka udhëtuar për në Tiranë ku do të marrë pjesë në Samitin III...

“Revolta shqiptare ndaj osmanëve”, botimi i “The Spectator” më 1880...

Në një artikull të publikuar në revistën britanike, “The Spectator”, më 15 maj 1880, rrëfehet historia e një revolte shqiptare dhe shfaq vështirësinë që...

Të fundit nga rubrika