Max Travel ofron pushime dhe aktivitete të paharrueshme

Pushimet në plazh janë një mënyrë fantastike për të kaluar kohë me familjen. Rëra e plazhit dhe uji janë një kombinim i përsosur që fëmijët të shijojnë lojën e lirë dhe t’i ndezin ata për të krijuar lojëra dhe aktivitete argëtuese

Në këto ditë vere është mirë të inkurajoni fëmijët tuaj të dalin jashtë dhe të përfitojnë sa më shumë nga kjo stinë.

Max Travel ofron aktivitete të lehta dhe të lira në plazh, të cilat do ju japin momente të paharrueshme.

Më poshtë mund ti shihni aktivitetet të cilat i ofron Max Travel.

1.Gara me top plazhi

Fëmijët janë energjikë dhe u pëlqen të vrapojnë. Garat janë argëtuese kur fëmijët konkurrojnë kundër njëri-tjetrit. Gara e topit të plazhit është një garë me një kthesë krejtësisht të re. Sipas Tinybeans, do t’ju duhet një bilbil, një top plazhi dhe një kohëmatës. Aktiviteti përfshin dhënien e fëmijëve topa plazhi. Duke përdorur një shkop, vizatoni një vijë për të shënuar pikën e fillimit dhe të ndalimit. Inkurajoni fëmijët të ulen në majë të topit të plazhit. Ideja është të bini bilbil për të shënuar fillimin e lojës. Fëmijët duhet të balancojnë trupat e tyre në majë të topit të plazhit dhe të përpiqen të arrijnë në pikën e mbarimit duke përdorur këmbët e tyre për të balancuar topin. Një lojtar që mban topin me duar skualifikohet automatikisht.

2. Luani “Mos e mbaj topin”

Nëse keni një grup fëmijësh, ndajini në dy ekipe. Merrni një vullnetar që do të luajë muzikë ndërsa lojtarët e tjerë hedhin topin përreth. Ndërsa loja përparon, topi duhet të kalojë më shpejt. Vullnetari do të jetë në gatishmëri dhe do të ndalojë rastësisht muzikën. Kushdo që ka topin kur muzika ndalon do të eliminohet. Vazhdoni derisa të mbeteni me një lojtar që do të jetë fituesi.

3.Stafetë plazhi

Garat me stafetë janë emocionuese dhe veçanërisht për fëmijët. Jemi mësuar të përdorim lugë dhe vezë, por kjo lojë i shton më shumë shijet asaj që jemi mësuar. Mbani kova dhe gota plastike në plazh. Jepuni fëmijëve kovat dhe gotat plastike. Vendosni kovat në një rresht përpara çdo fëmije. Udhëzoni fëmijët të marrin ujë duke përdorur gota plastike dhe mbushni kovat. Ata do të duhet të vrapojnë përpara dhe mbrapa derisa kova të mbushet. Ai që mbush kovën e tyre i pari fiton.

4. Golf plazhi

Ari i plazhit është një lojë emocionuese për fëmijët. Do t’ju duhet një top tenisi, një shkop druri dhe disa shkopinj. Me ndihmën e fëmijëve, hapni disa gropa në plazh që do të shërbejnë si pika grumbullimi. Ndihmoni fëmijët të çlirojnë Tiger Wood-in e tyre të brendshëm duke goditur topat e tenisit në vrimat duke përdorur shkopinj.

5. Sa thellë mund të gërmoni?

Për fëmijët më të vegjël nën pesë vjeç, ky do të jetë një aktivitet emocionues. Sipas Prindërve, loja është e përshtatshme për tre deri në katër fëmijë. Mbani kova, lopata dhe një kohëmatës. Ideja është që fëmijët të gërmojnë dhe mbushin kovat me rërë. Fëmijët duhet të shpojnë vrima që janë në proporcion me lartësinë e tyre. Përdorni një kohëmatës ndërsa eksplorojnë, dhe fëmija që mbush kovën e tij i pari dhe mund të futet në vrimë është fituesi.

6. Kështjellë me rërë plazhi

Rëra e plazhit mund të ofrojë më shumë sesa ndërtimi i kështjellave. Aktiviteti kërkon një kovë plazhi. Ndihmojini fëmijët të mbledhin mjaftueshëm rërë të lagur nga brigjet e oqeanit. Mbushni të gjitha kovat me rërë. Mblidhni rërë të thatë nga deti. Përdorni rërën e lagur për të formuar struktura të ngjashme me topin. Pasi të keni një top, spërkatni rërën e thatë për ta bërë topin më të fortë. Ndihmoni fëmijët të bëjnë topa të vegjël dhe të mëdhenj.

7. Tërheqje litari

Tërheqje litari është një lojë që mund ta luani kudo. Është edhe më argëtuese të luash këtë lojë në plazhet me rërë. Përdorni një litar me një nyjë për të lidhur secilin grup. Vizatoni një vijë dhe brohorisni fëmijët ndërsa tërheqin litarin drejt njëri-tjetrit. Skuadra që arrin të tërheqë kundërshtarët në anën e vet fiton lojën.

8. Topa Bocce

Ju nuk keni nevojë për një fushë për të luajtur topa bocce. Shkoni në plazh dhe provoni këtë lojë. Merrni me vete topin tuaj bocce. Vendosni një objektiv të quajtur jack në rërë dhe ndihmoni fëmijët të synojnë objektivin duke përdorur topin bocce. Fëmijët më të vegjël mund të përdorin guralecë në vend të topave bocce. Topi ose gurët duhet të kalojnë para folesë për të fituar.

Vetem me Max Travel mund të shijoni plazhin dhe bukuritë e Antalyas dhe Bodrumit

Të fundit nga rubrika