MBPZHR: Zgjatet afati i aplikimit për  Subvencione deri më 01 qershor

MBZHR-ja u ka dhënë edhe një mundësi të gjithë fermerëve të cilët nuk kanë arritur të aplikojnë për pagesat e subvencioneve, të cilat bëhen në mënyrë direkte

Ministria e Bujqësisë dhe Pylltarisë  Zhvillimit Rural  ka lëshuar një komunikatë për media ku ka njoftuar të gjithë fermerët se afati i aplikimit për subvencione shtyhet deri më një qershor të vitit 2022.

MPBZH, ka thënë  se pas kërkesave të shumta nga bujqit dhe Drejtorive Komunale, është  shtyrë afati, por procedura e aplikimit mbete të njëjta.

Në njoftimin e MBPZHR-së thuhet “Të gjithë fermerët e Republikës së Kosovës njoftohen  se afati për aplikim për pagesa direkte – subvencione për vitin 2022 është zgjatur deri më 01 qershor 2022 ora 16:00” thuhet në komunikatën e MBPZHR-së”.

Ndërsa ministria ka thënë se të gjithë të interesuarit informatat e hollësishme mund t’i gjejnë në webfaqen e MBPZhR-së, www.mbpzhr-ks.net dhe në webfaqen e AZhB-së, www.azhb-ks.net, si dhe në Drejtoritë Komunale për Bujqësi.

Shija e redaktorit

Bujar Osmani, kandidat i BDI-së për president në Maqedoninë e...

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka bërë të ditur se Bujar Osmani do të jetë kandidati i partisë së tij në...

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

Të fundit nga rubrika