Mehmeti merr pjesë në konferencën e drejtorëve të policive në Shkup

Po mbahet konferenca rajonale e drejtorëve të Policisë në Shkup, në të cilën po merr pjesë edhe drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti

Ilustrim

Të enjten e 5 majit po mbahet Konferenca Rajonale e drejtorëve të Policisë në Shkup, në të cilën po merr pjesë edhe drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti dhe drejtorë të Policive të shteteve të ndryshme.

Kjo konferencë është duke u mbajtur si dedikim i luftës ndaj krimit të organizuar, sfidave dhe mbështetjes.

Gjatë pjesëmarrjes në këtë konferencë rajonale, drejtori Mehmeti ka realizuar edhe një takim bilateral, mjaft të rëndësishëm me drejtoreshën ekzekutive të EUROPOL-it, Catherine de Bolle.

Catherine de Bolle, drejtoresha ekzekutive e EUROPOL-it dhe Samedin Mehmeti, drejtor i përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Në këtë takim u diskutuan tema të rëndësishme me interest të përbashkët, përfshirë edhe bashkëpunimin në fusha të ndryshme, si dhe shkëmbimin e informacioneve, të cilat ndërlidhen me luftën ndaj krimit dhe sigurisë së përgjithshme, e që i referohen marrëveshjes ndërmjet Policisë së Kosovës dhe EUROPOL-it, të arritur në shtator të vitit të kaluar për kanalin e sigurt të komunikimit.

Ky takim u vlerësua nga dy palët si një takim mjaft i frytshëm dhe pozitiv, i cili do të rrisë edhe më tej bashkëpunimin e ndërsjellë.

Catherine de Bolle, drejtoresha ekzekutive e EUROPOL-it dhe Samedin Mehmeti, drejtor i përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Shija e redaktorit

111 vjet që nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë

Sot 111 vjet më parë në Vlorë, përfaqësues të Vilajeteve shqiptare e shpallën pavarësinë e shtetit shqiptar. Kuvendi Kombëtar i Vlorës mbledhjen e tij të...

Presidentja Osmani udhëton për në Tiranë, merr pjesë në Samitin...

Presidentja e Kosovës, me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, ka udhëtuar për në Tiranë ku do të marrë pjesë në Samitin III...

“Revolta shqiptare ndaj osmanëve”, botimi i “The Spectator” më 1880...

Në një artikull të publikuar në revistën britanike, “The Spectator”, më 15 maj 1880, rrëfehet historia e një revolte shqiptare dhe shfaq vështirësinë që...

Të fundit nga rubrika