Ministria e Infrastrukturës hap procedurat e prokurimit për rrugën Kijevë-Dollc

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka njoftuar se janë hapur procedurat e prokurimit për rrugën Kijevë-Zahaq, përkatësisht për segmentin Kijevë-Dollc.

Aliu bëri të ditur se rruga do të jetë e ndarë “në 4 llote me gjatësi totale 12.8 km dhe me buxhet të planifikuar prej 32 milionë €”.

Ai e ka bërë të ditur edhe shumën e lloteve:

Lot 1: 8,200,000.00 €

Lot 2: 7,400,000.00 €

Lot 3: 6,300,000.00 €

Lot 4: 10,100,000.00 €

Kjo rrugë, sipas tij, do të ndikojë drejtpërdrejt në jetën e mijëra banorëve dhe do të shërbejë si mundësi për zhvillimin ekonomik të të gjithë zonës së rrafshit të Dukagjinit.

Shija e redaktorit

Lame: Me intervenimin e NATO-së, UÇK-ja u bë ushtri me...

Ish-gjenerali shqiptar i Divizionit të Kukësit, Kudusi Lame, për 24 vjetorin e bombardimeve të NATO-së drejt caqeve serbe ka thënë se Kosova kishte filluar...

Distria Krasniqi e argjendtë në Gjeorgji

Kampionia olimpike, Distria Krasniqi, në kategorinë -52 kg, ka fituar medaljen e argjendtë dhe 700 pikë olimpike në Paris 2024 në Grand Slamin e...

“Radar” me Edita Doli mbledh mbi 50 mijë euro për...

Mbi 50 mijë euro nga telefonatat dhe mjetet e dorëzuara në ambientet e Dukagjinit është shuma që është mbledhur deri tani për Gazmend Malokun,...

Të fundit nga rubrika