Miratohet Strategjia e Energjisë 2022-2031

Kuvendi i Kosovës në seancën e së mërkurës ka miratuar Strategjinë e Energjisë së Republikës së Kosovës për vitin 2022-2031

Kuvendi i Kosovës

Në seancën e së mërkurës në Kuvendin e Kosovës pa praninë e opozitës është miratuar Strategjia e Energjisë të Republikës së Kosovës për periudhën 2022-2031.

Po ashtu, janë miratuar edhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përmbajnë procedura të veçanta administrative dhe harmonizimin e tyre me Ligjin për procedurën e përgjithshme administrative, ai për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen e konsumatorit si dhe Projektligji për konfliktet administrative.

Po ashtu, është miratuar edhe projektligji për ekspertët gjyqësorë, për sistemin qendror të evidencës penale të Kosovës si dhe për rregullat e trafikut rrugor.

Ndërkaq nuk kaloi raporti vjetor i Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës për vitin 2021.

Shija e redaktorit

Radio Dukagjini i’a qet “Pikën”

Radio Dukagjini po vjen me skemë të re programore. “Pikë”, është një ndër emisionet më të reja që do të filloj në kuadër të kësaj...

Më 30 mars në librarinë “Dukagjini” mbahet promovimi i librit...

Më 30 mars, e enjte, në orën 18:00, në librarinë “Dukagjini” do të mbahet promovimi i librit “Pse s'ma ka thënë njeri më parë”, i...

Kosova dhe Izraeli ndajnë pikët; “Dardanët” nisin mbarë kualifikimet për...

Kosova pati një paraqitje solide në ndeshjen e parë të Grupit I në kualifikimet për “Euro 2024”. Në një ndeshje me emocione, Kosova arriti të...

Të fundit nga rubrika