Murati: Këtë javë dalin 100 eurot për punëtorët e sektorit privat

Ministri i Financave Hekuran Murati, ka treguar se 100 eurot e ndara nga Qeveria e Kosovës për punëtorët e sektorit privat do të dalin së shpejti

Ministri i Financave Hekuran Murati

Këtë javë pritet që punëtorët e sektorit privat t’i marrin 100 eurot e ndara nga Qeveria e Kosovës.

Ministri i Financave Hekuran Murati, ka bërë të ditur se komisioni deri më tani i ka vërtetuar shumicën e përfituesve që plotësojnë kriteret.

Sipas tij, tahsmë kanë mbetur vetëm disa procedura të nevojshme për ekzekutimin e tyre.

“Për të punësuarit, periudha e aplikimit ka përfunduar javën që shkoi, dhe komisioni deri më tani ka validuar shumicën e përfituesve që plotësojnë kriteret. Tani kanë mbetur të përfundohen vetëm procedurat e nevojshme për ekzekutimin e pagesave, dhe përfituesit që janë validuar do t’i pranojnë paratë në llogaritë e tyre këtë javë”, ka shkruar ai në Facebook.

Ndërkaq, sipas Muratit aplikimi për studentë është ende i hapur, dhe se pasi të përmbyllet ky proces do të procedohen pagesat edhe për ta.

Shija e redaktorit

Komandanti i Gardës së Ajova-s bashkë me gjenerallejtënant Jashari shohin...

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Bashkim Jashari, së bashku me komandantin e Gardës së Ajova-s, gjeneral major Stephen E. Osborn,...

Kreshnikët e Shalës së Bajgorës

Ulërima e 300 spartanëve dhe mbretit Lenoidhas, i trimërohet e me cinizëm i buzëqesh vdekjes, tash e 2500 vjet. Shaljanët, mund të kenë dëgjuar për...

FFK prezanton nesër përzgjedhësin e ri të Kosovës

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se nesër (e shtunë) do të bëhet prezantimi i përzgjedhësit...

Të fundit nga rubrika