Muzhaqi: Deputetët duhet të përcjellin shembuj të sjelljes së mirë për rininë dhe fëmijët

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi ndaj sjelljes së deputetes Ina Zhupa kundrejt ministres së Kulturës, Elva Margariti

Bora Muzhaqi, ministre e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët

Në seancën parlamentare të 28 prillit, ka folur ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, ndaj sjelljes së deputetes Ina Zhupa kundrejt ministres së Kulturës, Elva Margariti.

Ajo ka thënë se deputetët me politikën e tyre duhet të përcjellin shembuj të mirë, tek të gjithë të rinjtë.

”Çdo deputet ka detyrën thelbësore të përcjellë shembuj të mirë për të gjithë të rinjtë që, nëpërmjet politikëbërjes, duan të kontribuojnë në vendin e tyre”, ka thënë Muzhaqi.

Ndër të tjerash, ajo i cilësoi sjelljet e deputetes Zhupa si ”jashtë etike”.

”Veprimet e deputetes janë ‘jashtë etike’. Ky model nuk mund dhe nuk duhet të pranohet nga askush dhe askund”, ka thënë ajo në Kuvendin e Shqipërisë.

Në përmbyllje, Muzhiqi ka theksuari se sjellja dhe edukata janë parime bazë që iu mësohen fëmijëve që në hapat e tyre të parë, dhe këto parime dhe norma bazike nuk duhet të shkelen aq, tepër në institucionin më të lartë të vendit nga përfaqësuesi i zërit të qytetarëve.

Shija e redaktorit

111 vjet që nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë

Sot 111 vjet më parë në Vlorë, përfaqësues të Vilajeteve shqiptare e shpallën pavarësinë e shtetit shqiptar. Kuvendi Kombëtar i Vlorës mbledhjen e tij të...

Presidentja Osmani udhëton për në Tiranë, merr pjesë në Samitin...

Presidentja e Kosovës, me ftesë të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, ka udhëtuar për në Tiranë ku do të marrë pjesë në Samitin III...

“Revolta shqiptare ndaj osmanëve”, botimi i “The Spectator” më 1880...

Në një artikull të publikuar në revistën britanike, “The Spectator”, më 15 maj 1880, rrëfehet historia e një revolte shqiptare dhe shfaq vështirësinë që...

Të fundit nga rubrika