Ndërron jetë në fushë futbollisti 17-vjeçar Erion Kajtazi

Federata e Futbollit e Kosovës ka njoftuar se të shtunën e tre dhjetorit ka vdekur në fushë futbollisti 17-vjeçar. FFK ka shtuar se futbollisti 17-vjeçar ishte futbollist i FC Trepça ’89, Erion Kajtazi  pas një sulmi kardiak dhe njëherësh anëtari i ekipeve kombëtare të Kosovës, Erion Kajtazi. “Federata e Futbollit e Kosovës me pikëllim të … Continue reading Ndërron jetë në fushë futbollisti 17-vjeçar Erion Kajtazi