Ndotja e ajrit në Prishtinë arrin në 500 shkallë, regjistrohet në grupin e ajrit të rrezikshëm

Sipas matjeve të ndotjes së ajrit, të bëra nga Ambasada Amerikane në Kosovë, ajri i ndotur në Prishtinë ka arritur në 500 shkallë dhe është regjistruar në grupin e ajrit të rrezikshëm

Ilustrim

Problemi i ndotjes së ajrit në Prishtinë vazhon të jetë akoma prezent.

Sipas matjeve të bëra nga Ambasada Amerikane në Kosovë, e të publikuara më 3 dhjetor, ndotja e ajrit në Prishtinë është 500 shkallë, e regjistruar në grupin e ajrit të rrezikshëm.

Sipas AQ-së, ajri më i ndotur në Prishtinë është në rrugën “Gazmend Zajmi”.

Gjatë viteve të fundit, Kosova është përballur me problemet e ajrit të ndotur, ndërsa matjet e kanë renditur Prishtinën si qytetin më të ndotur në botë.

Shija e redaktorit

Përparësitë e Kosovës si shtet i asocuar në Asamblenë Parlamentare...

Një hap afër anëtarësimit në NATO, kështu së paku po konsiderohet nga politikanët të jetë afruar Kosova, tash që e morri statusin si vend...

Osmani në takim me kryesuesit e KGJK-së dhe KPK-së: Urgjent...

Presidentja Vjosa Osmani priti në takim kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës. Ajo ka pritur në takime...

Dita e Presidentit, Osmani me familjen e saj e shënon...

24 maji është Dita e Presidentit. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se kjo ditë është vendosur nga presidenti historik, Ibrahim Rugova. Osmani ka thënë...

Të fundit nga rubrika