Nga kjo datë mund të udhëtoni nga Prishtina drejt këtij vendi përplotë histori!

Luxemburgu

Të gjithë pasagjerët që duan të udhëtojnë prej Prishtinës drejt Luxemburgut, nga data 24 mars 2024 do të kenë mundësi që ta bëjnë një gjë të tillë nga Aeroporti i Prishtinës.

Fluturimet do të organizohen dy herë në javë, çdo të enjte dhe të diel, duke e bërë të lehtë për udhëtarët të planifikojnë udhëtimet e tyre dhe të eksplorojnë këtë vend të bukur të njohur për arkitekturën e tij të lashtë dhe jetën kulturore të pasur.

Ky destinacion i ri vjen nga Prishtina Ticket, si përgjigje ndaj kërkesave të rritura të udhëtarëve dhe interesit të tyre për të eksploruar destinacione të ndryshme.

Pse duhet vizituar Luxemburgu?

Luxemburgu ofron peizazhe natyrore të bukura, duke përfshirë zonat rurale dhe pyjet e mëdha. Kjo bën që vendi të jetë një destinacion i preferuar për ata që janë të interesuar për turizmin natyror dhe aktivitete jashtë dyerve.

Tutje, qyteti i Luxemburgut ofron një udhëtim në një periudhë të pasur historike. Kështjellat dhe ndërtesat historike shpalosin trashëgiminë e lashtë të vendit, ndërsa arkitektura moderne integrohet në mjedisin urban, duke krijuar një kontrast tërheqës.

Luxemburgu ofron një pamje të pasur me ngjarje artistike dhe kulturore. Galeritë e artit dhe muzeumet prezantojnë një gamë të gjerë të veprave artistike dhe historike. Festivale të ndryshme kulturore zhvillohen gjatë vitit, duke sjellë një shije të veçantë për udhëtarët.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina

Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.

 

Të fundit nga rubrika