“Nga sot, zero tolerancë ndaj duhanit në ambiente të mbyllura”

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka kërkuar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë që duke u bazuar në përgjegjësitë ligjore, si dhe interesimin për funksionalitet të plotë karshi mandatit dhe përgjegjësive që ka AUV, të merren masa rigoroze kundrejt zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit. Gjithashtu edhe shtimin e aktivitetit … Continue reading “Nga sot, zero tolerancë ndaj duhanit në ambiente të mbyllura”