Oferta e javës në Max Travel – Fun & Sun Family Life Side

Si çdoherë, oferta e radhës nga Max Travel përfshin çmime të arsyeshme, komoditet dhe aventura

Në ditët e nxehta që tashmë kanë kapur pothuajse çdo vend, vetëm se na shton dëshirën për plazh dhe pushime. Dhe për të gjithë ju që po planifikoni pushimet, Max Travel këtë vit nuk do të ndalet së ofruari çmime shumë speciale si dhe shërbime të nivelit më të lartë.

Mjafton që të shikoni emisionin “Sefa n’Max” në RTV Dukagjini dhe do keni mundësinë të informoheni për ofertat javore të Max Travel me çmime speciale për hotele të caktuara por, nuk mbaron me kaq. Përmes “Sefa n’Max” ju do të shihni edhe atraksione të shumta për vende të ndryshme në Turqi.

Fun & Sun Family Life Side, adresa e vetme e luksit, komoditetit dhe pushimeve të këndshme, tani në ofertë shumë speciale në Max Travel nga 669€ për person, tani vetëm për 559€ për person.

Nisja bëhet me 8 dhe 9 korrik 2022.

Të fundit nga rubrika