Oferta për udhëtimet e fundvitit

Nëse keni planifikuar të udhëtoni për festat e fundvitit këtë mund ta realizoni me Prishtina Ticket duke rezervuar biletën tuaj të udhëtimit dhe duke negociuar mënyrën e pagesës.

Udhëtimet në fundvit janë plot kujtime dhe emocione të paharruara, prandaj Prishtina Ticket do të kujdeset për JU.

Udhëtimeve nga Kosova drejt Gjermanisë, Zvicrës dhe Sllovenisë do ti realizoni më lehtë.

Rezervoni biletën e udhëtimit, ndërsa mënyrën e pagesës së biletës së udhëtimit realizojeni sipas marrëveshjes.

Shfletoni www.PrishtinaTicket.net, zgjidhni datën tuaj të udhëtimit dhe telefononi në departamentin Shërbimi për Klientin.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket do të ju ofrojë zgjidhjen më të mirë. Fleksibiliteti në kohë do të ju mundësojë të udhëtoni me çmime speciale. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

SHËNIM ME RËNDËSI: Në çmimin filletar të çdo bilete janë të përfshira: rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale. Vendet janë të limituara prandaj rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

���� +49 7621 9165 313

���� +41 61 510 06 86

���� +383 49 200 286

���� +46 470 580 944

���� +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:

Basel/Mulhouse – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg – Prishtinë – Berlin Brandenburg

;Düsseldorf – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München – Prishtinë – München;

Nürnberg – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana – Prishtinë – Ljubljana.

Prishtina Ticket në periudhën korrik 2023 renditet si kompania e parë në Aeroportit

Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” me gjithsejt 60056 udhëtarë.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Të fundit nga rubrika