PD ankimoi vendimin e KQZ-së që nuk e regjistroi në zgjedhje

PD ankimoi në KAS vendimin e kryekomisionerit Ilirjan Celibashi, i cili vendosi përfundimisht që PD të mos futet në zgjedhje, pasi nuk ka plotësuar dokumentacionin e nevojshëm

Në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve të mërkurën e 15 marsit u hodh shorti për caktimin e relatorit për ankimimin e Partisë Demokratike të Shqipërisë.

Relator i çështjes për ankimimin e PD-së u caktua Koli Bele.

PD ankimoi në KAS vendimin e kryekomisionerit Ilirjan Celibashi, i cili vendosi përfundimisht që PD të mos futet në zgjedhje, pasi nuk ka plotësuar dokumentacionin e nevojshëm.

Pas vendimit të KQZ për mosregjistrim, përfaqësuesi ligjor i PD, Indrit Sefa ankimoi vendimin në Komisionin e Ankesave dhe Sanksioneve (KAS).

Ndërkaq, Ledio Braho është zgjedhur përmes shortit si relator për sa i përket shqyrtimit të ankimimit të grupit të Sali Berishës në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve.

Nëse KAS do të lërë në fuqi vendimin e Celibashit, atëherë PD ka të drejtë që brenda pesë ditësh t’i drejtohet Kolegjit Zgjedhor.

Shija e redaktorit

Radio Dukagjini i’a qet “Pikën”

Radio Dukagjini po vjen me skemë të re programore. “Pikë”, është një ndër emisionet më të reja që do të filloj në kuadër të kësaj...

Më 30 mars në librarinë “Dukagjini” mbahet promovimi i librit...

Më 30 mars, e enjte, në orën 18:00, në librarinë “Dukagjini” do të mbahet promovimi i librit “Pse s'ma ka thënë njeri më parë”, i...

Kosova dhe Izraeli ndajnë pikët; “Dardanët” nisin mbarë kualifikimet për...

Kosova pati një paraqitje solide në ndeshjen e parë të Grupit I në kualifikimet për “Euro 2024”. Në një ndeshje me emocione, Kosova arriti të...

Të fundit nga rubrika