Prishtina Ticket sjell çmime speciale para festave të fundvitit

Festo i rrethuar me familjarë!

Festat e fundvitit janë momenti ideal për të shprehur mirënjohje për eksperiencat dhe për të krijuar kujtime të reja që do të mbeten përjetë në kujtesën tuaj.

Andaj, Prishtina Ticket edhe këtë vit sikurse çdo vit tjetër, është përkujdesur që të ofroj çmime ekonomike, për të gjithë ata që duan të udhëtojnë drejt Kosovës apo vendeve evropiane, për të kaluar festat e fundvitit me familjarë e miq.

Festat e fundvitit, janë momenti ideal për të krijuar momente të paharrueshme që do mbahen mend gjithë jetën, andaj shfrytëzoni mundësinë të rezervoni biletën tuaj ONLINE me super çmim tani.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina

Ticket – REZERVO BILETËN.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në

20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Ju lutem na telefononi

çdo ditë duke filluar nga ora 8:00 deri 23:00. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna

Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale.

Rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Të fundit nga rubrika