Prishtina ua ndalon autobusëve ndërurbanë hyrjen në brendi të qytetit

Drejtoria e Inspeksionit në komunën e Prishtinës së bashku me asistimin e Policisë së Kosovës ka filluar aksionin e parandalimit të qarkullimit të autobusëve ndërurbanë në brendi të kryeqytetit

Drejtoria e Inspeksionit në Komunën e Prishtinës gjatë të premtës së 10 marsit ka njoftuar se me asistimin edhe të Policisë ka filluar parandalimi i qarkullimit të autobusëve ndërurban në brendi të kryeqytetit.

Sipas njoftimit të Drejtorisë së Inspektimit, aksioni do të vazhdojë edhe ditëve në vijim pasi sipas Komunës, këta autobusë duke u futur në brendi të qytetit përveç mosrespektimit të rendit të udhëtimit të njëjtit me veprimet e tyre po e rëndojnë dukshëm edhe rrjedhën normale të trafikut në kryeqytet.

“Drejtoria e Inspeksionit kërkon nga të gjithë operatorët ndërurban që të respektojnë në mënyrë strikte vijën e qarkullimit të tyre për shkak se në të ardhmen përveç gjobave ndaj tyre do të inicohet edhe procedura e sekuestrimit të përkohshëm të mjeteve të tyre të transportit”, thuhet në njoftimin e Drejtorisë së Inspektimit në Prishtinë.

Shija e redaktorit

Radio Dukagjini i’a qet “Pikën”

Radio Dukagjini po vjen me skemë të re programore. “Pikë”, është një ndër emisionet më të reja që do të filloj në kuadër të kësaj...

Më 30 mars në librarinë “Dukagjini” mbahet promovimi i librit...

Më 30 mars, e enjte, në orën 18:00, në librarinë “Dukagjini” do të mbahet promovimi i librit “Pse s'ma ka thënë njeri më parë”, i...

Kosova dhe Izraeli ndajnë pikët; “Dardanët” nisin mbarë kualifikimet për...

Kosova pati një paraqitje solide në ndeshjen e parë të Grupit I në kualifikimet për “Euro 2024”. Në një ndeshje me emocione, Kosova arriti të...

Të fundit nga rubrika