Publikohet lista e nominimeve për “Emmy 2022”

Për çmimet “Emmy Awards” janë shpallur nominimet e këtij viti, të cilat konsiderohen si nderime më prestigjioze në televizion. Fituesit do të shpallen më 12 shtator, ndërsa pretedentët kryesorë janë “Succession”, “Ted Lasso” dhe “The White Lotus”. Serial dramë “Better Call Saul” (AMC) “Euphoria” (HBO) “Ozark” (Netflix) “Severance” (Apple TV+) “Squid Game” (Netflix) “Stranger Things” … Vazhdoni me leximin e Publikohet lista e nominimeve për “Emmy 2022”