Punëtorët e Ndërmarrjes “Pastrimi” në grevë, kryeqytetin e mbulon bërlloku

Punëtorët e pastrimit te cilët janë në grevë, janë duke qëndruar tek objekti i Ndërmarrjes “Pastrimi”.

Përfaqësuesit e sindikatës kanë thënë se nuk do të tërhiqen nga kërkesat e tyre për rritje pagash.

Më tej, ata ka thënë se do të vazhdojnë me grevën e tyre deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

Ata thanë se kanë qenë në vizitë nënkryetarja e komunës dhe drejtori për shërbime publike, të cilët u kanë premtuar se do të angazhohen për këtë, por, sipas sindikatës, pa pasur diçka të dokumentuar nuk besojnë.

Për këtë situatë ka reaguar dhe nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Alban Zogaj, ku ka thënë se gjendja është alarmante në kryeqytetin e Kosovës, por, sipas tij, “kjo gjendje është e papranueshme” dhe komuna e Prishtinës “nuk do ta tolerojë”.

“Jemi duke u marrë intensivisht me këtë problem dhe shpejt arrijmë marrëveshje!”, ka përfunduar ai.

Shija e redaktorit

Radio Dukagjini i’a qet “Pikën”

Radio Dukagjini po vjen me skemë të re programore. “Pikë”, është një ndër emisionet më të reja që do të filloj në kuadër të kësaj...

Më 30 mars në librarinë “Dukagjini” mbahet promovimi i librit...

Më 30 mars, e enjte, në orën 18:00, në librarinë “Dukagjini” do të mbahet promovimi i librit “Pse s'ma ka thënë njeri më parë”, i...

Kosova dhe Izraeli ndajnë pikët; “Dardanët” nisin mbarë kualifikimet për...

Kosova pati një paraqitje solide në ndeshjen e parë të Grupit I në kualifikimet për “Euro 2024”. Në një ndeshje me emocione, Kosova arriti të...

Të fundit nga rubrika