Qeveria mban mbledhjen e radhës

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se të mërkurën duke filluar nga ora 10:00 do të mbahet mbledhja e radhës ku në rend dite do të jenë 13 pika

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës

Qeveria e Kosovës të mërkurën e 25 janarit do të mbajë mbledhjen e radhës, duke filluar nga ora 10:00.

Kështu ka njoftuar Zyra e Kryeministrit.

RTV Dukagjini ka siguruar rendin e ditës të kësaj mbledhjeje.

Në rend dite do të jenë 13 pika, ku në mesin e tyre do të jetë shqyrtimi i propozimit-vendimit për aprovimin e Programit Legjislativ të Qeverisë së Kosovës, shqyrtimi i Projektligjit për Liritë Fetare.

Foto: RTV Dukagjini

 

Po ashtu në rend dite do të jetë edhe shqyrtimi i Draftit të Koncept-dokumentit për Akademinë e Drejtësisë dhe shqyrtimi i Nismës për negocimin e Marrëveshjes së Bashkëfinancimit ndërmjet Kosovës e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Qeverisë së Zvicrës e përfaqësuar nga Sekretariati  Shtetëror për Çështje Ekonomike.

 

Shija e redaktorit

Albina Kelmendi dhe familja do të performojnë në natën e...

Shqipëria e cila këtë vit prezantohet nga Albina Kelmendi me familje me këngën “Duje”, do të performojnë në natën e dytë gjysmëfinale, më 11...

Komuna e Prishtinës publikon çmimet e reja për trafikun urban

Komuna e Prishtinës në kuadër të Marrëveshjes së Kredisë mes Trafiku Urban Prishtinë dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh), me qëllim të...

Libraria “Dukagjini” fiton çmimin FIDES 2022 për kontributin korporativ

Libraria "Dukagjini" ka marrë të mërkurën e 18 janarit çmimin FIDES 2022 për kontribut korporativ. Ky çmim librarisë "Dukagjini", ju dha për kontributin e vazhdushëm...

Më të lexuarat

Në Kuvendin e Serbisë kërkohet mbyllja e kufijve për kosovarët që...

Slavisha Ristiq, anëtari i Komisionit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka kërkuar që të mos u lejohet hyrja në Serbi, kosovarëve që...

WhatsApp lëshon përditësimin e ri  për t’i lejuar njerëzit të...

WhatsApp ka lansuar një përditësim të madh të ri për t'i lejuar njerëzit të bisedojnë edhe në mes të mbylljeve të internetit. WhatsApp ka lansuar...

IKD: Shteti ka dështuar në rastin “Kobra”

Instituti i Kosovës për Drejtësi ka thënë se rasti “Kobra” paraqet një shembull të dështimit të sistemit të drejtësisë, i cili, sipas tyre, ka...

Të fundit nga rubrika